Hoekbanken

Hoekbank Soreni beige links

1.499,-

De Soreni hoekbank in beige is een prachtig stuk uit de moderne en veelzijdige INHOUSE collectie. Met de stijlvolle bankstellen van INHOUSE geef je jouw interieur een luxe, eigentijdse uitstraling! Zoals hier getoond: een longchair met arm links, gecombineerd met een 2,5-zits met arm rechts. Uitgevoerd in de elegante stof wish 02-naturel, voorzien van zwarte metalen poten en inclusief een sierkussen van 50×50 cm. Afmetingen: 087x298x177 cm (hxbxd), met een comfortabele zithoogte van 48 cm en een royale zitdiepte van 62 cm.

Laagste prijsgarantie
100% Slagingskans
Hoekbank Soreni beige links 1.499,-
Vraag vrijblijvend informatie aan

Verwachte levertijd: Meer dan 8 weken

logo INHouse meubels

Ontdek Hoekbank Soreni Beige Links van INHOUSE – Waar Stijl en Comfort Samenkomen!

De schitterende Hoekbank Soreni en alle andere elegante bankstellen van INHOUSE zijn volledig afgestemd op de nieuwste interieurtrends. Deze bank straalt niet alleen luxe uit, maar biedt ook ongekend comfort. Ervaar zelf de Soreni beige links en ontdek de volledige collectie van INHOUSE, het ultieme woonmerk voor wie houdt van een perfect balans tussen stijl en comfort.

INHOUSE onderscheidt zich door een veelzijdig aanbod van meubels en woonaccessoires, die naadloos aansluiten bij verschillende woonstijlen, van strak modern tot tijdloos klassiek. Hier vind je alles om van jouw huis een sfeervolle en uitnodigende thuisbasis te maken.

Alle meubels van INHOUSE worden met oog voor detail ontworpen, waarbij functionaliteit en duurzaamheid centraal staan. Je bent verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en langdurig comfort. Of je nu op zoek bent naar een comfortabele hoekbank, een stijlvolle eettafel of unieke woonaccessoires, INHOUSE helpt je jouw interieur te transformeren. Hoekbank Soreni beige links zou zomaar dat ene element kunnen zijn dat jouw interieur helemaal compleet maakt!

De Moderne Hoekbank Soreni met Longchair – Luxe en Comfort in Eén

Model Soreni is dé perfecte bank voor ultieme ontspanning! Met een prachtige beige bekleding en stijlvolle zwarte metalen poten, is deze hoekbank een ware eyecatcher in elke woonkamer. Dankzij de verschillende elementen en talloze stofopties stel je de Soreni volledig samen naar jouw smaak en interieur.

  • Keuze uit talloze stofsoorten
  • Topkwaliteit en afwerking
  • Volledig aanpasbaar naar eigen wensen

De zitkussens van de Soreni zijn gevuld met hoogwaardig HR-schuim en ondersteund door stevige stalen nosagvering, wat zorgt voor een heerlijk zitcomfort. In onze winkels liggen stofbundels voor je klaar om jouw ideale bank samen te stellen. Onze deskundige verkoopadviseurs staan voor je klaar om je te helpen bij elke stap!

Productinformatie

  • Model: Hoekbank Soreni beige links
  • Uitvoering: Hoekbank
  • Materiaal: Stof
  • Afmeting: (hxbxd) 87x298x177 cm | zithoogte 48 cm, zitdiepte 62 cm
  • Tags: Hoekbanken, bankstellen, banken
  • Art nr: 10451598
  • Merk: INHOUSE

Extra informatie

Artikelnummer 10451598
Afmetingen

(hxbxd) 087x298x177 cm, Zithoogte 48 cm, zitdiepte 62 cm.

Breedte

298

Hoogte

87

Diepte

177

Zitdiepte

62

Zithoogte

48

Kleur

Beige

Materiaal

Stof

Stijl

Eigentijds & basic

Comfort

Normaal, Zacht

Uitvoering

Hoekbank

Merk INHOUSE