Salontafels

Salontafel Belvio rond 90 light oak fineer

399,-

Salontafel Belvio rond 90 light oak fineer van Pronto Wonen. Trendy salontafel uit de veelzijdige en budgetvriendelijke collectie van Pronto Wonen! Uitgevoerd als: Uitgevoerd met een rond blad in light oak veneer (3 cm (1+2 cm) dik) met een afgeschuinde bladrand en een metalen matrixpoot (4×4 cm). Afmeting: (hxø) 038×090 cm.

Laagste prijsgarantie
100% Slagingskans
Salontafel Belvio rond 90 light oak fineer 399,-
Vraag vrijblijvend informatie aan

Verwachte levertijd: 5 - 10 werkdagen

Pronto Wonen merk

Salontafel Belvio rond 90 light oak fineer

Ontdek Salontafel Belvio rond 90 light oak fineer, een stralend voorbeeld van eigentijds en trendy design uit de salontafel collectie van Pronto Wonen! Bij Pronto Wonen wacht een schat aan prachtige meubelen die perfect passen in ieder interieur, en dat allemaal tegen de meest aantrekkelijke prijzen! Bezoek Pronto Wonen Vriezenveen, op de 1ste verdieping, vlak naast onze brasserie De Fabrik, op de grootste woonboulevard van Oost-Nederland. Laat je inspireren en maak jouw droominterieur werkelijkheid met Pronto Wonen!

Ronde salontafel Belvio in licht eiken fineer

  • Elegante en eigentijdse uitstraling
  • Rond blad 3 cm dik (opgedikt)
  • Afgeschuinde bladrand
  • Metalen matrixpoot 4×4 cm
  • Zelf te monteren

Onze salontafel Belvio heeft een harmonieuze combinatie van functionaliteit en stijl. Het tafelblad is vervaardigd uit MDF met eiken fineer in licht eiken, waardoor het een warme en elegante uitstraling heeft. Het blad heeft een totale dikte van 3 cm (1+2 cm opgedikt) en de subtiele afgeschuinde bladrand voegt een verfijnde touch toe aan het ontwerp. De eigentijdse metalen matrixpoot zorgt voor een moderne uitstraling en maakt de tafel tot een echte blikvanger in je interieur. De poot van de tafel is met behulp van de handleiding eenvoudig te monteren. Of je nu je favoriete boek leest, een kopje koffie drinkt of gezellig samenkomt met vrienden, deze salontafel is de perfecte aanvulling op je woonkamer.

Salontafel Belvio is uitstekend te combineren met de andere meubelen uit de Belvio serie. Kies uit diverse kasten, eettafels en bijpassende wandplanken om jouw ruimte op jouw manier in te richten. Met de keuze tussen licht en donker eiken fineer kun je je persoonlijke stijl en voorkeuren tot uiting brengen. Voeg een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan je huis met deze prachtige meubelstukken en creëer een ruimte waar jij, je familie en je gasten van zullen genieten.

Onderhoudsadvies:

Het onderhoud van het meubel is erg eenvoudig; voor het dagelijkse onderhoud kun je het meubel eenvoudig afnemen met een licht vochtige doek (zonder reinigingsmiddelen) en nadien droogwrijven met een schone droge doek. Voor een intensieve reiniging kun je Natural Wood Cleaner gebruiken. Voor een langdurige bescherming en voor het behouden van de originele kleur adviseren wij je het meubel elke 4 tot 6 maanden te verzorgen met een dunne laag Matt Polish. De Matt Polish dient goed in- en uitgewreven te worden, omdat het oppervlak een vloeistof-afstotend karakter heeft.

Productinformatie

  • Model: Salontafel Belvio rond 90 light oak fineer
  • Uitvoering: Uitgevoerd met een rond blad in light oak veneer (3 cm (1+2 cm) dik) met een afgeschuinde bladrand en een metalen matrixpoot (4×4 cm).
  • Afmeting: (hxø) 038×090 cm
  • Artikel nr: 10429223
  • Tags: Woonseries Woonprogramma
  • Merk: Pronto Wonen

Extra informatie

Artikelnummer 10429223
Afmetingen

(hxØ) 038×090 cm

Breedte

90

Hoogte

38

Diepte

90

Kleur

Naturel

Materiaal

Eiken, Fineer, Hout

Stijl

Eigentijds & basic, Modern & design

Diameter

90

Uitvoering

Salontafel

Merk Pronto Wonen