Terug

Relaxfauteuil Lerira – S – grijs

1.999,-

Relaxfauteuil Lerira S grijs, uit de veelzijdige en eigentijdse INHOUSE collectie. De relaxfauteuils van INHOUSE geven je interieur de uitstraling die het verdient! Zoals afgebeeld: Small uitvoering, uitgevoerd in microleder bull 84-clay met 3 baans stiksel in de rug (type B), armleuning type 7, elektrisch verstelbaar d.m.v. 2 motoren, memory foam in de zitting en rug en stervoet S5 zwart. Afmeting: (hxbxd) 109x070x077 cm | zithoogte 42 cm, zitdiepte 50 cm, zitbreedte 49 cm.

Verwachte levertijd: Meer dan 8 weken

Relaxfauteuil Lerira – S – grijs 1.999,-
Laagste prijsgarantie
100% Slagingskans
logo INHouse meubels

Relaxfauteuil Lerira S grijs van INHOUSE

Deze fantastische relaxfauteuil en alle andere prachtige relaxfauteuils van INHOUSE zijn helemaal in lijn met de laatste trends op het gebied van interieur en wonen. Ontdek zelf relaxfauteuil lerira s grijs en de complete collectie relaxfauteuils want INHOUSE is het ultieme woonmerk voor liefhebbers van interieur die waarde hechten aan zowel stijl als comfort.

Dit merk onderscheidt zich door een breed assortiment aan meubels en woonaccessoires die perfect aansluiten bij diverse woonsmaken, van modern tot klassiek. Bij INHOUSE vind je alles wat je nodig hebt om je huis om te toveren in een warm en uitnodigend thuis.

Alle INHOUSE meubelen zijn ontworpen met oog voor detail, functionaliteit en duurzaamheid, waardoor je verzekerd bent van kwaliteit en langdurig gebruiksgemak. Of je nu op zoek bent naar een comfortabele bank, een stijlvolle eettafel of unieke woondecoratie, INHOUSE biedt een oplossing die je interieur naar een hoger niveau tilt. Het zou zomaar kunnen dat juist relaxfauteuil lerira s grijs dat speciale item is dat jouw interieur helemaal af maakt!

Lerira, luxe en klasse

Model Lerira is een relaxfauteuil met vele mogelijkheden. Deze kun je volledig naar eigen wens samenstellen.

  • Verstelbare rug en voetensteun
  • Keuze uit verschillende zitcomforts, rugtypen, armen en pootsoorten
  • Verkrijgbaar in verschillende maten
  • Keuze uit vele stof- en leersoorten
  • Optioneel met sta-op functie of extra comfortsystemen

Standaard wordt de Lerira geleverd met een handmatige bediening. Door middel van een gasveer, verstel je de rugleuning en het voetenbord los van elkaar. Ook de hoofdsteun van dit model is te verstellen. Optioneel heb je de keuze om dit i.p.v. handmatig, elektrisch te laten doen. Deze microleren fauteuil in maat Small, is uitgebreid met 2 motoren waardoor deze elektrisch te verstellen is. Daarnaast is deze uitgevoerd met memory foam in de rug en zitting. Maar er is veel meer mogelijk. Zo bestaat er o.a. de optie de fauteuil te breiden met een sta-op functie, welke opstaan en weglopen makkelijker maakt. Ook kent de Lerira verschillende comfort (wellness) systemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stoelverwarming en een pneumatisch massage systeem. Dit allemaal voor een meerprijs.Kom naar de winkel en vraag naar alle mogelijkheden.

Productinformatie

  • Model: Relaxfauteuil Lerira S grijs
  • Uitvoering: Relaxfauteuil
  • Materiaal: Microleder
  • Afmeting: (hxbxd) 109x070x077 cm | zithoogte 42 cm, zitdiepte 50 cm, zitbreedte 49 cm
  • Tags: Relaxfauteuils relaxfauteuils Fauteuils
  • Art nr: 10451602
  • Merk: INHOUSE

Extra informatie

Artikelnummer 10451602
Afmetingen

(hxbxd) 109x070x077 cm, zithoogte 42 cm, zitdiepte 50 cm, zitbreedte 49 cm

Breedte

70

Hoogte

109

Diepte

77

Zitdiepte

50

Zithoogte

42

Kleur

Grijs, Taupe

Materiaal

Leder

Stijl

Eigentijds & basic

Comfort

Normaal

Uitvoering

Relaxfauteuil

Merk INHOUSE