Ovale eettafels van Xooon: stijlvol en gezellig

Eettafels zijn veel meer dan alleen een plek om te eten. Dit is dé plek waar familie en vrienden samenkomen, gesprekken plaatsvinden en herinneringen worden gemaakt en opgehaald. Ovale eettafels voegen niet alleen stijl toe, maar creëren ook een warme en uitnodigende sfeer. In deze blog laten wij een aantal prachtige ovale eettafels van Xooon zien.

Eetkamertafel Arawood van Xooon.

Eetkamertafel Arawood

Eetkamertafel Arawood valt op door zijn organische vorm van blad in massief eiken. De half kegelvormige poten in zwart metaal zorgen voor een luchtig contrast met de massieve uitstraling van het eikenhouten blad. Je hebt de keuze uit een zwart of naturelkleurig blad, waardoor je de tafel makkelijk kan afstemmen op jouw interieur!

Eetkamertafel Colombo

Eetkamertafel Colombo is een echte eyecatcher in je huis met zijn bijzondere ovale vorm! Of je nu een moderne, stoere of minimalistische uitstraling wilt, deze tafel met zijn stervormige poten voegt moeiteloos elegantie en stijl toe aan elke ruimte.

Eetkamertafel Colombo van Xooon.
Eettafel Lund van Xooon.

Eettafel Lund

Eettafel Lund is voorzien van een stoere stone-skin afwerking. Het leuke aan deze tafel is dat je zelf de look kan bepalen! Zo kun je kiezen voor een centrale-4-poot of een trendy conische poot. Ook heb je keuze uit twee kleuren: stijlvol off-black of crèmekleurig nebbia. Onze adviseurs staan voor je klaar!

Eetkamertafel Minato

Eetkamertafel Minato is uitgevoerd in Primo Laminato (HPL) met marmerlook en heeft een onyxkleur blad van hoogwaardig MDF. Of je nu een diner organiseert of een gezellige avond met vrienden aan tafel doorbrengt, een marmeren eettafel voegt een elegante en luxe uitstraling toe aan je interieur!

Eetkamertafel Minato van Xooon.

Bij Xooon vind je ovale eettafels die stijl en gezelligheid samenbrengen. Er is altijd een eettafel die perfect past bij jouw interieurstijl. Bekijk hier alle eettafels! Kom langs in onze winkel of bekijk de collectie online en ontdek welke eettafel jouw interieur compleet maakt!

Op zoek naar meer inspiratie? Volg onze socials Instagram, Facebook, Pinterest en TikTok!