Terug

1 zitsbank Dutchz 5000 – leder

1.399,-

De Dutchz 5000 1-zits, een pronkstuk uit de exclusieve House of Dutchz collectie, is de perfecte combinatie van ambachtelijk vakmanschap en oogstrelend design. Deze fauteuil, uitgevoerd in leder Las Vegas 1500-dark brown en voorzien van zwarte kunststof poten, biedt ongeëvenaard comfort en stijl. Bovendien geniet je van een standaard garantie van 7 jaar. Beschikbaar in diverse stoffen en ledersoorten, zodat je altijd een variant vindt die perfect bij jouw interieur past.

Verwachte levertijd: Meer dan 8 weken

1 zitsbank Dutchz 5000 – leder 1.399,-
Vraag vrijblijvend informatie aan
Laagste prijsgarantie
100% Slagingskans

Ontdek de Unieke 1-zitsbank Dutchz 5000!

De House of Dutchz-collectie schittert als een juweel in de wereld van interieurdesign en meubelen. Het model 1-zitsbank Dutchz 5000 is hier een stralend voorbeeld van! House of Dutchz, het toonbeeld van Nederlands design, presenteert een exclusieve collectie van banken, fauteuils, tafels, hoekbanken en eetkamerstoelen die volledig naar jouw smaak aanpasbaar zijn. Dit unieke woonmerk stelt je in staat om je interieur perfect af te stemmen op jouw persoonlijke stijl en comfortwensen.

Met House of Dutchz creëer je niet alleen een visueel aantrekkelijke woonomgeving, maar ook een ruimte die perfect aansluit bij jouw levensstijl. Kies uit een brede selectie van materialen, kleuren en afwerkingen om jouw ideale meubelstuk samen te stellen. Met House of Dutchz breng je luxe, comfort en een persoonlijke touch in elk hoekje van je interieur.

De House of Dutchz-collectie biedt je niet zomaar meubels, maar een complete ervaring van luxe, comfort en verfijning. Laat je inspireren bij Löwik Wonen & Slapen, waar je de volledige collectie kunt bewonderen en beleven.

Retro is Terug met de Dutchz 5000!

Onze Dutchz 5000-serie blinkt uit in flexibiliteit. Plaats de elementen vrijstaand of koppel ze eenvoudig aan elkaar met de verbindingen onder de elementen. Hierdoor kun je de opstelling later aanpassen aan jouw wensen.

Of je nu kiest voor een grote opstelling of enkele losse elementen, alles is mogelijk met deze veelzijdige serie. Uiteraard bieden de elementen een uitstekend zitcomfort.

Bovendien hebben we een uitgebreide selectie stoffen en een aantal leeropties om uit te kiezen.

Met zijn speelse retro vormen wordt deze serie de blikvanger in jouw interieur.

Productinformatie

  • Model: 1-zitsbank Dutchz 5000
  • Collectie: Dutchz 5000
  • Art nr: 10446914
  • Garantie: Standaard 7 jaar garantie
  • Merk: House of Dutchz

Extra informatie

Artikelnummer 10446914
Breedte

81

Hoogte

88

Diepte

96

Zitdiepte

55

Zithoogte

42

Materiaal

Leder

Stijl

Modern & design, Scandinavisch & retro, Stoer & robuust

Comfort

Normaal

Uitvoering

Fauteuil

Merk House of Dutchz