Projectwonen: 5 wooncadeau tips

Ik herken het, soms weet je gewoon echt niet wat je iemand cadeau moet doen. Een interieurproof cadeau is een leuk en origineel idee. Het is ook een persoonlijk cadeau, want je wil natuurlijk wel iets uitzoeken wat echt in het interieur van diegene past. Een wooncadeau is een origineel cadeau dat met liefde en veel aandacht wordt uitgezocht, dat is natuurlijk al leuk! In deze blog geef ik je de 5 leukste wooncadeau tips voor bijvoorbeeld je moeder, partner, vriend(in) of natuurlijk voor jezelf. Ik zeg altijd, woongenot is belangrijk dus af en toe jezelf trakteren op die gave vaas? Ik zeg doen!

TIP 1: Geef een vaas cadeau

In bijna ieder huishouden vindt je dit item wel terug, een vaas. Je vindt ze in allerlei soorten en maten. Dit maakt dat voor ieder interieur wel een geschikte vaas te vinden is. Daarom is dit een onwijs leuk cadeau om te geven en om te krijgen. Je kan een vaas uitzoeken die goed matcht in het interieur van de ontvanger, of je gaat voor een basic glazen vaas, altijd goed! Er zijn onwijs veel vazen verkrijgbaar. Dit maakt dat je gemakkelijk de juiste vaas binnen jouw budget kan kiezen. Wil je het cadeau echt helemaal afmaken? Plaats er alvast een mooie bos verse bloemen in! Hieronder laat ik vijf opties zien. Staat de juiste vaas er niet tussen? Neem dan vooral een kijkje tussen de honderden vazen in de webshop of breng een bezoek aan de winkel!

TIP 2: Gezelligheid en sfeer met sierkussens

Sierkussens, ik ben er dol op! Voor ieder interieur is wel een geschikt sierkussen te vinden. Het oogt gezellig en geeft sfeer aan het interieur. Een uniek cadeau dat leuk is om te geven en om te krijgen! Zie hieronder enkele van mijn favorieten of neem een kijkje in de webshop voor nog veel meer sierkussens!

TIP 3: (Boeket) kunstbloemen

De trend van dit moment: zijde bloemen. Tegenwoordig worden ze zo mooi gemaakt, dat ze bijna niet te onderscheiden zijn van echte bloemen. Het is een investering, maar je hebt er echt gegarandeerd een lange tijd plezier van. Mooi en duurzaam! Wil jij een mooi boeket gemaakt van kunstbloemen cadeau geven? Dan is mijn advies om eens een bezoek te brengen aan de winkel van Löwik Wonen & Slapen. In de winkel kan jij een ruime collectie zijdebloemen bewonderen en kan jij samen met Löwik Wonen & Slapen een mooi boeket samenstellen! Tip, je hoeft niet direct een heel boeket te geven, enkele minimalistische siertakken staan ook al erg mooi in een vaas!

TIP 4: Kaarsjes aan!

Of het nou een heerlijke zomeravond is of een koude donkere winterdag, kaarsen aan in je woning is altijd een goed idee! Ik ken oprecht niemand die dat niet gezellig vindt. Dus hoe leuk is het om een kandelaar, windlicht of waxinelichthouder cadeau te doen! Neem een kijkje tussen de ruime collectie op de website, of ga er lekker op uit voor een bezoek aan de winkel. Wil je een leuke set samen laten stellen? De medewerkers van Löwik Wonen & Slapen staan voor je klaar om je hierin te adviseren en natuurlijk om je cadeau leuk in te pakken.

TIP 5: Cadeaubonnen van Löwik Wonen & Slapen

Met een cadeaubon geef je iemand het perfecte cadeau waar hij of zij zelf invulling aan kan geven. Is er iemand jarig of wil je iemand in het zonnetje zetten, dan is een cadeaubon altijd leuk om te geven! Je bepaalt zelf het bedrag wat je wilt geven, dat kan tegen elke gewenste waarde. Een cadeaubon van Löwik Wonen & Slapen is onbeperkt geldig waardoor jouw geliefde, familielid, vriend, vriendin of die geweldige collega alle tijd heeft om een mooi cadeau uit te zoeken. Er is een ruim assortiment van meubels tot aan prachtige woonaccessoires en verlichting. Zo kan iemand altijd iets moois vinden voor zijn of haar interieur.

Je kunt jouw cadeaukaart in de winkel in Vriezenveen kopenDe cadeaubon is geldig op de volledige collectie meubels en woonaccessoires van merken als Henders & Hazel, Xooon, Pronto Wonen, COCO maison, INHOUSE, Feelings en Profijt Meubel. Een cadeau is natuurlijk geen cadeau zonder feestelijke verpakking. Daar zorgt Löwik Wonen & Slapen voor! Kom daarom snel langs in de winkel. Lukt het voor jou niet om langs te komen in de winkel? Neem dan contact op.