Terug

Bijzettafel Dutchz 7001 – Ø50

449,-

Bijzettafel Dutchz 7001: Een juweel uit de exclusieve House of Dutchz collectie. Model Dutchz 7001 straalt ambachtelijk vakmanschap uit, gecombineerd met een prachtig design. Geniet van een standaard 7 jaar garantie met de House of Dutchz collectie. Zoals afgebeeld: Bijzettafel Ø50 met een rond glazen blad in de kleur brown en een metalen onderstel in champagne.

Verwachte levertijd: Meer dan 8 weken

Bijzettafel Dutchz 7001 – Ø50 449,-
Vraag vrijblijvend informatie aan
Laagste prijsgarantie
100% Slagingskans

Bijzettafel Dutchz 7001

De House of Dutchz collectie is een ware parel binnen de wereld van interieurdesign en meubelen, model Bijzettafel Dutchz 7001 is hiervan niet het minste voorbeeld! House of Dutchz, hét toppunt van Nederlands design, biedt een exclusieve collectie van banken, fauteuils, tafels, hoekbanken, en eetkamerstoelen die geheel naar jouw wens aanpasbaar zijn. Dit unieke woonmerk stelt jou in staat om je interieur volledig af te stemmen op jouw persoonlijke stijl en comfortbehoeften.

Met House of Dutchz creëer je niet alleen een esthetisch aantrekkelijke woonomgeving, maar ook een ruimte die perfect voldoet aan jouw levensstijl. Kies uit een breed scala aan materialen, kleuren en afwerkingen om jouw ideale meubelstuk samen te stellen. Met House of Dutchz breng je luxe, comfort, en persoonlijke flair in elk aspect van je interieur.

Met de House of Dutchz collectie haal je dus niet gewoon meubels in huis, maar een complete ervaring van luxe, comfort en verfijning. Laat je inspireren bij Löwik Wonen & Slapen waar je de complete collectie kunt bewonderen.

Dutchz 7001 salontafels: Een lust voor het oog.

Salontafels Dutchz 7001: Een feest voor het oog.

Deze unieke salontafels zijn volledig aan uw wensen aan te passen, waardoor ze perfect passen in een verfijnd en elegant interieur. Verkrijgbaar als losse tafels of als set, biedt deze collectie u de flexibiliteit om de ideale samenstelling voor uw zithoek te creëren.

  • Diverse kleuren voor de onderstellen beschikbaar
  • Bovenbladen in eiken fineer, marmer of glas
  • Uitzonderlijke kwaliteit

Het harmonieuze samenspel tussen het ronde blad en het onderstel zorgt voor een oogstrelend geheel. Kies voor een marmeren blad en breng een stukje natuur in huis; elk blad is uniek in tekening en kleur, waardoor u altijd een exclusief meubelstuk heeft.

 

Productinformatie

  • Model: Bijzettafel Dutchz 7001
  • Collectie Dutchz 7001
  • Art nr: 10443147
  • Garantie: Standaard 7 jaar garantie
  • Merk: House of Dutchz

Extra informatie

Artikelnummer 10443147
Breedte

50

Hoogte

49

Diepte

50

Kleur

Beige

Materiaal

Glas

Stijl

Modern & design, Stoer & robuust

Uitvoering

Bijzettafel

Merk House of Dutchz